Er selvpleje på din liste over nytårsforsætter? Må vi foreslå at tage en dag eller to ud af din kalender, med intet andet planlagt end at dykke ned i en blød hotelseng og dedikere din tid til at dække dine egne behov. Lad os arrangere en spa-dag for dig hos AIRE Ancient Baths, en holistisk skønhedsbehandling ved Ara'Kai, eller forkæl dig selv med en luksuriøs privat pilates-time hos vores nabo Studio41 - alt sammen selvfølgelig med eksklusive rabatter for Coco's gæster.

Stå op til en fristende morgenmadsbuffet på Delphine, vores søsterrestaurant på den anden side af gaden, hvor du kan forkæle dig selv med yoghurt med granola og friskskåret frugt og bær, chiagrød, æg, friskbagt surdejsboller og rugbrød, croissanter og pain au chocolat, friske grøntsager, udsøgt pålæg, juice, kaffe og te.

Til frokost eller middag inviterer vi dig til at besøge vores yndlingsrestauranter i København (Delphine, Høst, Vækst, Les Trois Cochons og JAH Izakaya for at nævne nogle få), hvor Cocos gæster bliver budt velkommen som venner af huset, samt får 20% rabat på hele regningen for op til otte gæster.

Læs mere om vores wellness- og skønhedspartnere her, se alle restauranter, der er med i Ven af Coco-tilbuddet, eller invester i dig selv med det samme og lav en reservation på Coco herunder.

Book dit ophold på Coco Hotel